Toshiba klíma

Toshiba klíma logo

Toshiba klíma

A Toshiba klímaberendezéseibe a legmodernebb és legkiválóbb minőségű alkatrészeket építi be. Elért sikerei is ezt stratégiát igazolják. Toshiba 1975 óta Japánban/Fuji és Thaiföldön/Bangkok található gyárában készíti klímaberendezéseit. A termékeik megfelelnek minden EU normának, melyet a típusjelzésen látható CE jelzés igazol. Továbbá minden klíma megtalálható az Eurovent jegyzékben, amely a fogyasztók védelmében igazolja a készülék adatainak megfelelő mérési módját!

Az elmúlt 30 évben a Toshiba forradalmasította a klímatechnikai piacot. Áttanulmányozta azt és forradalmi újításokat fejlesztett ki. A Toshiba számára a minőség mindig elsődleges szempont! Minden egyes klímaberendezés gyártásakor ezt a filozófiát tartják szem előtt. Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!

A tökéletes Toshiba klíma előnyei a széleskörű alkalmazhatóságból, az alacsony zajszintből, a jobb levegőminőségre való törekvésből és a teljes körű kényelemre történő törekvésből fakad. Mindezt a kényelmet a pontos hőmérséklet szabályozás garantálja, ami az invertertechnológia alkalmazásának köszönhető. Ezzel a technológiával gyorsan elérhető a beállított hőmérséklet, majd az hőmérséklet ingadozás nélkül tartható.

A modern klímaberendezések az energiafelhasználás csökkentésére inverter technológiát alkalmaznak. A Toshiba kiváló kompresszor gyártási technológiával rendelkezik, így sikerült egyesítenie az energiahatékonysági törekvéseket a teljesítménynöveléssel és azt sikerült egyre finomítania.

A Toshiba klímaberendezésben található kompresszorban változtatható fordulatszámú motor van. Ez a motor a legújabb mechanikai és elektromos fejlesztési technológiának köszönhetően, kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. A Toshiba mindig sok energiát fektetett a legmodernebb kompresszor technológiák kifejlesztésébe és azok folyamatos tökéletesítésére.

Toshiba klíma készülékein:

Showing all 3 results